BioκαθαριΖώBioκαθαριΖώ
info@biokatharizo.gr
6949108653
10πμ - 08μμ
Παπαζαχαρίου 16

Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου 9 βήματα

Βιοκαθαρισμος Αυτοκινήτου 9 βήματα

Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου 9 βήματα

Ο βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου, αλλά και τον τύπο του εσωτερικού του υλικού (ύφασμα ή δέρμα).

Ο βιοκαθαρισμός του αυτοκινήτου σας βήμα βήμα από τους ειδικούς.

Στην περίπτωση του υφάσματος, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, συγκριτικά με το δέρμα. Για το υφασμάτινο σαλόνι, απαιτούνται 2-4 ώρες, για το καθάρισμα. Καθαρίζονται όλοι οι δυνατοί λεκέδες όπως π.χ. εμετός, γάλα, αίμα, ατυχήματα, σκύλων, άλατα από ιδρώτα ή θάλασσα και πολλούς άλλους.

Ως βιοκαθαρισμός ορίζεται η χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών (βιοδιασπώμενων) ουσιών με ταυτόχρονη αναρρόφηση υγρών και στερεών σωμάτων από τις εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου σας.
Το νόημα του βιοκαθαρισμού είναι η καταπολέμηση των μικροβίων και βακτηριδίων σε βάθος.

Βιοκαθαρισμος Αυτοκινητου βήμα βήμα. Δείτε παρακάτω!

Βήμα 1ο: Καθαρίζουμε το αυτοκίνητο εσωτερικά με σκούπα δυνατής απορρόφησης για τη σκόνη και τα σκουπιδάκια πάρα πολύ καλά.

Βήμα 2ο: Σε αυτο το βήμα του καθαρισμού βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ξεκινάμε από τον ουρανό. Σε καμιά των περιπτώσεων δεν χρησιμοποιούμε τη μηχανή extraction, μιας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λόγω της απορροφητικής δύναμης να ξεκολλήσει ο ουρανός και να κρεμάσει. Όποτε θα επιτελεστεί στεγνός καθαρισμός μόνο με ειδικό γάντι ξελεκιάσματος, απαλό και καλό τρίψιμο.

Βήμα 3ο: Οι πλαϊνές ταπετσαρίες καθαρίζονται και αυτές με τον ίδιο τρόπο όπως και ο ουρανός.

Βημα 4ο: Παραπονεμένοι δεν μένουν ούτε οι αεραγωγοί στο ταμπλό, τιμόνι, χειριστήρια, λεβιές ταχυτήτων, ζώνες ασφαλείας, χερούλια ουρανού και όλα τα πλαστικά μέρη της καμπίνας. στα οποία ψεκάζεται το προϊόν καθαρισμου με βάση το πορτοκάλι και στη συνέχεια καθαρίζονται με ένα πινέλο και με ένα νοτισμένο πανί.

Βημα 5ο: Στο επαγγελματική μηχανή Extraction (ψεκασμού – αναρρόφησης) ρίχνουμε ειδικό καθαριστικό στο δοχείο ‘καθαρού νερού’ με το οποίο επιτυγχανεται ο βιοκαθαρισμος. * Η μηχανή διαθέτει 2 δοχεία. Του καθαρού νερού από το οποίο αντλεί κατα τον ψεκασμό το μείγμα νερού/καθαριστικού και του βρώμικου νερού, στο οποίο καταλήγει το νερό με την βρωμιά από την αναρρόιφηση.

Βημα 6ο: Τα καθίσματα και η μοκέτα ψεκάζονται με τα κατάλληλα καθαριστικά Μικροδιάσπασης, τρίβονται με γάντι καθαρισμού αποτελούμενο από διαφορετικής σκληρότητας μικροίνες και στη συνέχεια με τη μηχανή Extraction, απορροφούνται τα πάντα τα οποία καταλήγουν στο δοχείο συλλογής της βρωμίας.

Βημα 7ο: Τα πατάκια δεν ξεφεύγουν από την καθαριστική μανία, μιας και πλένονται εις βάθος και αυτά όπως και τα προσκέφαλα.

Βημα 8ο: Ολοκληρώνουμε το βιοκαθαρισμό ψεκάζοντας το υλικό απόσμησης και απολύμανσης των υφασμάτων.

Βημα 9ο: Όταν ολοκληρωθεί ο βιοκαθαρισμός, το καλοριφέρ και αερόθερμα μπαίνουν σε λειτουργία με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα ώστε να στεγνώσουν πλήρως οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου.

Παρέχεται Πιστοποίηση βιοκαθαρισμού εφόσον ζητηθεί κατά το ραντεβού!

Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτου 9 βήματα, καθαρισμόσ αυτοκινήτου στο σπίτι, βιολογικόσ καθαρισμόσ αυτοκινήτου, καθαρισμόσ αεραγωγών αυτοκινήτου, προσφορά βιολογικόσ καθαρισμόσ αυτοκινήτου, βιολογικόσ καθαρισμόσ αυτοκινήτου τιμή, καθαρισμοσ καμπινασ αυτοκινητου, καθάρισμα αυτοκινήτου, καθαρισμόσ καθισμάτων αυτοκινήτου, καθαρισμόσ ταπετσαρίασ αυτοκινήτου, καθαρισμοσ καλυμματων αυτοκινητου, καθαρισμοσ καθισματοσ αυτοκινητου, Βιοκαθαρισμός Αθήνα, βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητων γλυφαδα, βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου τιμες γλυφαδα, βιοκαθαρισμος τζιπ, Βιοεξυγίανση, κατάλογος επαγγελματιών, βιολογικος καθαρισμος vrisko, βιοκαθαρισμος vrisko, viokatharismos aytokinitou, viologikos katharismos aftokinito, viokauarismos kanape, kauarismos aytokinhto, Βιολογικός κατ'οίκον,

Previous Post
Newer Post