BioκαθαριΖώBioκαθαριΖώ
info@biokatharizo.gr
6949108653
10πμ - 08μμ
Παπαζαχαρίου 16

Βιοκαθαρισμός και όχι Βιολογικός No 2

Βιοκαθαρισμός και όχι Βιολογικός No 2

Βιοκαθαρισμός και όχι Βιολογικός No 2

Ο Βιολογικός Καθαρισμός, αφορά στην επεξεργασία λυμάτων. Δηλαδή τη διαδικασία μέσω της οποίας διαχωρίζονται οι μολυσματικές ουσίες από το νερό των λυμάτων. Η μεταφορά του νερού των λυμάτων στις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, γίνεται κατά βάση μέσω των υπονόμων, ή σε ορισμένες περιπτώσεις με ειδικά βυτιοφόρα οχήματα.
Το λαϊκό ρητό «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» δεν έχει βγει τυχαία.
Αν μπορούσες να δεις με ένα μικροσκόπιο πόσα μικρόβια και μικροοργανισμοί κρύβονται ανάμεσα στις ταπετσαρίες και τα υφάσματα του αυτοκινήτου σου, του καναπέ σου και του στρώματος που κοιμάσαι, τότε σίγουρα θα γινόσουν υποχόνδριος! Για όλα αυτά υπάρχει αντιμετώπιση, υπάρχει λύση: Ο τακτικός βιοκαθαρισμός. Ως βιοκαθαρισμός ορίζεται η χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών (βιοδιασπώμενων) ουσιών με ταυτόχρονη αναρρόφηση υγρών και στερεών σωμάτων από τις εσωτερικές επιφάνειες των στρωμάτων μας, του αυτοκινήτου μας, των χαλιών μας ακόμα και των καμπινών του σκάφους μας. Το νόημα του βιοκαθαρισμού είναι η καταπολέμηση των μικροβίων και βακτηριδίων σε βάθος. Τα βακτήρια σε καθίσματα αυτοκινήτου και καναπέδες, μπορεί να βλάψουν τα παιδιά? Το μεγαλύτερο πρόβλημα κυρίως για τα μικρα παιδιά, είναι τα ακάρεα που εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος και απαιτούν ενδελεχή ενασχόληση ώστε να απομακρυνθούν από το εσωτερικό. Συνήθως προκαλούν αλλεργίες δερματικές όσο και αναπνευστικές καθώς και προβλήματα ύπνου. Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιείται είναι απόλυτα ασφαλής λόγω των οικολογικών υλικών και της νέας πιστοποιημένης τεχνολογίας Microsplitting ή αλλιώς Μικροδιάσπαση ρύπων. Έχει τέλεια αποτελέσματα, στον καθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων και µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Βιοκαθαρισμός και όχι Βιολογικός No 2, Βιοκαθαρισμός Αθήνα, βιολογικοσ καθαρισμοσ γλυφαδα, βιοκαθαρισμος σαλονιου, καθαρισμόσ στρωμάτων ακάρεα, καθαρισμός ξενοδοχείων, βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου Βάρκιζα, βιοκαθαρισμός σκάφους, βιοκαθαρισμοσ στρωματων, βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου Αθήνα, καθαρισμόσ με ξύδι,

Previous Post
Newer Post