• Παπαζαχαρίου 16, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671
  • 6949108653
  • 10.00 - 18:00

5 υφάσματα για προστασία επίπλων από τα κατοικίδια

5 υφάσματα για προστασία επίπλων από τα κατοικίδια

5 υφάσματα για προστασία επίπλων από τα κατοικίδια, Βιοκαθαρισμός καναπέ,

καθαρισμοσ καναπε απο ουρα, καθάρισμα σαλονιού, Βαγγέλης Σταύρακας, Βιολογικός κατ'οίκον, αδιαβροχοποίηση γλυφάδα, βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου Αθήνα, Βιοκαθαρισμός καναπέ αθήνα, καθαρισμόσ λεκέδων από αίμα, καθαρισμός ξενοδοχείων, καθαρισμόσ με ξύδι, βιοκαθαρισμοσ στρωματων, καθαρισμόσ στρωμάτων ακάρεα, βιολογικοσ καθαρισμοσ καναπε, βιολογικοσ καθαρισμοσ γλυφαδα, βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητων γλυφαδα, βιοκαθαρισμος σαλονιου, αδιαβροχοποιηση αυτοκινητου, βιοκαθαρισμός Βάρκιζα, βιοκαθαρισμός σκάφους,

5 υφάσματα για προστασία επίπλων από τα κατοικίδια

Τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας και τους αρέσει να κουλουριάζονται στον καναπέ όσο κι εμείς. Αλλά αν αφήσετε το σκύλο ή τη γάτα σας να κρέμεται από τα έπιπλα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο ύφασμα.

Οι τρίχες των ζώων, τα νύχια, τα δόντια και τα σάλια μπορεί να αφήσουν τα έπιπλα σας λεκιασμένα, γδαρμένα και φθαρμένα.

Αν και ο μόνος τρόπος για να προστατέψετε πλήρως τα έπιπλά σας είναι να κρατήσετε τα κατοικίδια σας μακριά από αυτά, ορισμένα υφάσματα ταπετσαρίας είναι ανθεκτικά, δεν λεκιάζουν και καθαρίζονται εύκολα. Τα υφάσματα με σχέδια τείνουν επίσης να καλύπτουν τους μικρούς λεκέδες ή τις γρατζουνιές καλύτερα από τα μονόχρωμα.

Επιλέξτε φιλικά προς τα κατοικίδια υφάσματα για τα έπιπλα ή αγοράστε καλύμματα για τα ήδη υπάρχοντα.

 

Δέρμα και δερματίνη

Το δέρμα είναι ιδανικό όταν έχετε κατοικίδια ζώα, καθώς είναι ανθεκτικό, καθαρίζεται εύκολα και οι τρίχες των κατοικίδιων δεν θα κολλήσουν στην λεία επιφάνεια του δέρματος. Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα ή με ένα βρεγμένο πανί μικροϊνών. Το δέρμα εμφανίζει μια φθαρμένη πατίνα με την πάροδο του χρόνου, οπότε οι μικρές γρατσουνιές δεν θα ξεχωρίζουν!

Βελούδο

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται πολυτελές και ευαίσθητο, το βελούδο αντέχει καλά στη φθορά που προκαλείται από κατοικίδια χάρη στην σφιχτή ύφανση και το χαμηλό πέλος. Οι κοντές ίνες εμποδίζουν τις μυρωδιές και τα υγρά να εισχωρήσουν και οι τρίχες και η βρωμιά μπορούν εύκολα να καθαριστούν από την επιφάνεια.

Ύφασμα εξωτερικού χώρου

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα κομψό ύφασμα εξωτερικού χώρου για μαξιλάρια και ταπετσαρίες για να κάνετε τα έπιπλα σας πιο φιλικά προς τα κατοικίδια. Σχεδιασμένα για να αντέχουν στις δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, αυτά τα υλικά απωθούν το νερό και αντιστέκονται στους λεκέδες και τα βακτήρια, καθιστώντας τα μια έξυπνη επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Μπορείτε να βρείτε υφάσματα εξωτερικού χώρου σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και σχεδίων, οπότε δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τη διακόσμηση για την ανθεκτικότητα!

Ύφασμα μικροΐνων

Το ύφασμα μικροΐνων είναι ένα συνθετικό υλικό που είναι γνωστό για την αντοχή του στους λεκέδες. Τα υγρά δεν διαρρέουν εύκολα στην επιφάνεια και οι περισσότερες λεκέδες μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας λίγο σαπούνι και νερό. Το ύφασμα έχει απαλή, βελούδινη υφή και σφιχτή ύφανση που δεν θα κολλήσει στα νύχια του κατοικίδιου ζώου σας. Καθαρίστε τις τρίχες με ηλεκτρική σκούπα ή βούρτσα χνουδιού!

Καραβόπανο

Το καραβόπανο είναι ιδανικό για σπίτια με κατοικίδια, επειδή αντέχει στα υγρά και δεν παγιδεύει βρωμιά ή τρίχες. Το σφιχτά υφασμένο υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα με σαπούνι και νερό. Χρησιμοποιήστε καλύμματα καραβόπανου για την προστασία των επίπλων σας. Αφαιρέστε το κάλυμμα όταν λερωθεί και βάλτε το στο πλυντήριο για να καθαρίσετε εύκολα τη βρωμιά, τα σάλια και τις τρίχες!

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας

Previous Post
Newer Post