• Παπαζαχαρίου 16, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671
  • 6949108653
  • 10.00 - 18:00

Μικροδιάσπαση No 1

Μικροδιάσπαση No 1

Μικροδιάσπαση No 1

Μικροδιάσπαση No 1, Βιοκαθαρισμός Αθήνα, βιολογικοσ καθαρισμοσ γλυφαδα, βιοκαθαρισμος σαλονιου, καθαρισμόσ στρωμάτων ακάρεα, καθαρισμός ξενοδοχείων, βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου Βάρκιζα, βιοκαθαρισμός σκάφους, βιοκαθαρισμοσ στρωματων,

Μικροδιάσπαση No 1

H νέα βραβευμένη τεχνολογία Microsplitting (μικρο- διάσπαση). Είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού, γιατί διασπά το μόριο της βρωμιάς σε άτομα έως και 5.000.000 φορές, χωρίς χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα.

Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού!!!

Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια, παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν χημικά τασιενεργά κατάλοιπα σαπούνια κ.α. και απαιτούν πολύ νερό & τριβή για να συγκεντρώσουν τη βρωμιά στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθεί με το ξέβγαλμα, η προηγμένη τεχνολογία μικροδιάσπασης Microsplitting, διασπά το μόριο της βρωμιάς επί τόπου σε εκατομμύρια άτομα, τα οποία απομακρύνονται εύκολα και το κυριότερο, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα.

Προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού που επιτυγχάνονται με την εφαρμογή της τεχνολογίας Microsplitting, έχουν μέγιστη διάρκεια στο χρόνο καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την καθημερινή χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγω της πλήρους εξάλειψης όλων των καταλοίπων σαπουνιών και απορρυπαντικών, ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας.

Previous Post
Newer Post